Custom Products

Gör din produkt personlig!

Vill du ge din produkt en mer personlig touch? Du kan lägga till din egen broderade text på en stol eller nackkudde med hjälp av vårt designverktyg som du hittar på respektive produktsida för produkterna nedan.

Det går också bra att skicka in din egen design till oss. Klicka bara på knappen nedan!

Produkter som du kan brodera

Egen design
Har du en egen design som du vill ha broderat? Det kan vara din företagslogga, loggan till din Twitchkanal eller vad som helst du kan tänka dig.
1
1
1
1
1

Broderiprocess

1. Skapa din text

Först måste du skapa din text med vårt designverktyg. Du kan justera storleken på din text, teckensnitt och teckensnittsfärg.

2. Digitalisering

När du har lagt din beställning kommer vi att digitalisera din design vilket innebär att vi använder en speciell broderiprogramvara för att designa den text du redan skapat. Denna programvara låter oss ställa in stygnen i realtid så att vi kan se nästan exakt hur den kommer att se ut när den är broderad på den riktiga produkten.

3. Broderingen

Nu är det dags för själva broderiet. Först ser vi till att allt är centrerat och rätt uppställt i broderimaskinen. Sedan laddar vi in den digitaliserade filen vi skapade tidigare i programvaran. Till sist trycker vi på start och låter maskinen göra resten av jobbet.

Färdig produkt!

Här kan du se slutresultatet.

Egen Design

Har du en egen design som du vill få broderad? Skicka ett meddelande till oss via formuläret nedan så kollar vi om det är möjligt. Broderier är något begränsade så alltför komplexa designer kommer inte att fungera så bra. Men vårt team är redo att hjälpa till med detta och svara på alla frågor du har.

Ju högre kvalitet designed du skickar till oss är, desto enklare och snabbare blir det för oss att hjälpa dig digitalisera & kontrollera hur den kommer att se ut som ett broderi.

De flesta filformat fungerar men vi rekommenderar Adobe-filer som AI, EPS och PDF eller högupplösta filer med formatet PSD, EPS, TIFF eller JPG.

Priset kommer att variera beroende på designens storlek och komplexitet så det kommer att diskuteras senare. Och vid den här punkten är självklart inget bindande!

    Ladda upp din design
    (ai, eps, pdf, psd, eps, tiff, jpg, png, bmp, zip | Max storlek: 10MB)


    De uppgifter du lämnar i formuläret kommer att skickas och lagras i vårt externa E-postsystem. Ovanstående information behövs för att vi ska kunna hjälpa dig bättre. Du kan läsa mer om det i vår integritetspolicy här.

    HomeCategoriesWishlistAccount
    Search